Hortobágyi vegyes ragu recept

Hortobágyi vegyes ragu
4.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gasztrokalauz Herr Ludwig

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
7981

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 20 dkg sertéslapocka
  • 20 dkg marhalábszár
  • 20 dkg pulyka
  • 3 fej vöröshagyma
  • 3 db zöldpaprika
  • 5 db paradicsom
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 evőkanál édes nemes őrölt paprika
  • 2 dl tejföl
  • 1 dl olaj
  • 1 evőkanál liszt
  • só, bors ízlés szerint
  • kevés őrölt csípős paprika

Elkészítés

Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olyan 20 percig. Ezután rakd rá a sertéslapockát, és öntsd fel annyi folyadékkal, hogy ellepje.

Párold. 20 perc párolás után tedd hozzá a pulykát is. Szórd meg az őrölt paprikával (csípős és édes nemes). Kevés folyadékot önts hozzá. Párold össze az egészet, puhára. Amikor megfőtt, tejfölös-lisztes habarással sűrítsd be.

Köret: nokedli, tarhonya.


Hortobágyi vegyes ragu recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés