Húsos káposzta recept

Húsos káposzta
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
luveges

Nehézség:

Elkészítési idő:

100 perc

Megnézték:
2613

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Mióta diabéteszes lettem, azóta elég gyakran fogyasztom ezt az ételt, mivel csökkenti a vércukorszintet

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 100 dkg savanyított káposzta
  • 30 dkg lapocka
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 2 db nagyobb gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • őrölt kömény
  • majoranna
  • pirosarany
  • pirospaprika

Elkészítés

Az apróra vágott szalonnát kicsit zsírjára sütjük, majd beletesszük az apróra vágott vörös-, és fokhagymát. Kis ideig dinszteljük.

Rádobjuk a kockára vágott lapockát. Mikor kicsit kifehéredik a hús, megszórjuk pirospaprikával, majd pirosarannyal és a többi fűszerrel, majd hozzáadjuk a savanyított káposztát. (A fűszerekből mindig keveset teszek, majd a végén szoktam készre fűszerezni, így jobban megmarad a fűszerek íze.)

Annyi vizet öntök alá, hogy épp ellepje, és készre főzöm.


Húsos káposzta recepthez kapcsolódó receptek

Húsos káposzta

Húsos káposzta

Mióta diabéteszes lettem, azóta elég gyakran fogyasztom ezt az ételt, mivel csökkenti a vércukorszintet

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés