Húsos töltött padlizsán recept

Húsos töltött padlizsán
5 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

75 perc

Megnézték:
1145

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók

  • 3 db közepes méretű padlizsán

A töltelékhez

  • darált hús
  • zsemle
  • tojás
  • vöröshagyma
  • fűszerek
  • tejföl
  • reszelt sajt
  • vaj

Elkészítés

A padlizsánokat kettévágjuk és a belsejükből egy keveset kikanalazunk, majd azt összevágva a töltelékhez adjuk. A darált húst befűszerezzük, kevés összevágott vöröshagymával ízesítjük, majd egy db zsemlét beáztatva hozzáadjuk a tojással és a padlizsán darabkákkal, és megtöltjük. Tepsibe rakjuk, vajdarabkákkal megszórjuk, lefóliázzuk és betesszük a sütőbe. Amikor már majdnem kész, tejföllel meglocsoljuk, de tehetünk rá reszelt sajtot is, és 10 percig sütjük.


Húsos töltött padlizsán recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Húsos töltött padlizsán recepthez

thumb
vajdamarta - 2013. február 16.
Nagyon ínycsiklandó, 5-ös, Ani! Merre tűntél???
thumb
Némethné Zsuzsa - 2013. február 16.
A recepthez az is hozzátartozna mivel fűszerezel.Mert különben milyen recept lenne az, ha így osztaná meg velünk, mondjuk,egy kiadó a gasztronómiai magazinokban, vagy könyvekben!Abból te tanulnál?Nem hiszem,másképpen meggondolnád,hogy írd le.