Ínyenc gesztenyepüré recept

Ínyenc gesztenyepüré
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
908

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Mogyorókrémmel, aszalt vörös áfonyával, narancshéjjal felturbózott egyszerű, közkedvelt desszert - alig 6 perc alatt ...

2 személyre

  • 25 dkg jó minőségű mélyhűtött gesztenyepüré
  • 1.5 dl tehén-tejszín
  • 3 cl rum
  • 5 dkg aszalt vörös áfonya
  • 1 evőkanál mogyorókrém
  • 0.5 db narancs héja

Elkészítés

A fagyos gesztenyepürét desszertes kelyhekbe reszeljük. Frissen keményre felvert és csőrös habzsákba töltött habból rózsákat nyomunk a gesztenyepüré közé és a tetejére. Mogyorókrém halmocskákkal, rumba áztatott áfonyával, reszelt narancshéjjal tálaljuk. Citromfű bóbitával vidámítjuk, behűtve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok! Készítette és fényképezte: Nyersné Vajda Márta


Ínyenc gesztenyepüré recepthez kapcsolódó receptek

Ínyenc gesztenyepüré

Ínyenc gesztenyepüré

Mogyorókrémmel, aszalt vörös áfonyával, narancshéjjal felturbózott egyszerű, közkedvelt desszert - alig 6 perc alatt ...

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés