Kacsamell rózsabors mártással recept

2.5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
laca

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
7098

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez egy egyszerűen elkészíthető, mégis remek ünnepi étel receptje. A kacsamell ízével remekül harmonizál a rózsabors mártás.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • kacsamell
  • rózsabors
  • négybors
  • keverékvörösbor
  • vaj
  • balzsamecet, só, tejszín
  • vadrizs, áfonyalekvár

Elkészítés

A kacsamellek bőrős felét bevagdosom, majd darabos négybors-keverék, csipetnyi kakukkfű és morzsolt rozmaring keverékével bedörzsölöm.

Kicsit félreteszem, és elkészítem a rózsabors mártást: vajon megpárolom a rózsaborsot, csipet cukorral karamellizálom majd felöntöm balzsamecettel és szekszárdi bikavérrel, sózom, összefőzöm, végül tejszínnel sűrítem.

Fogom a kacsamelleket és egy nagy lábasban vajon elősütöm: a bőrös felét 3-4, a csupasz felét 1-2 percig.

Előmelegített sütőben ropogósra sütöm, vadrizzsel és párolt zöldséggel tálalom.


Kacsamell rózsabors mártással recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Kacsamell rózsabors mártással

Ez egy egyszerűen elkészíthető, mégis remek ünnepi étel receptje. A kacsamell ízével remekül harmonizál a rózsabors mártás.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés