Kajszis piskóta recept

Kajszis piskóta
4.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
1559

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Barackérés idején nagyon gyorsan elkészíthetjük ezt a finom kajszis piskóta receptet.

4 személyre

  • 6 db tojás
  • 6 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál víz
  • 6 evőkanál kristálycukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 kg sárgabarack
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag bourbon vaníliás cukor

Elkészítés

A 6 tojásból és a hozzávalókból kikeverünk egy jó nagy adag piskótatésztát, és zsírozott, lisztezett, tepsibe öntjük. A tetejét sorban kirakjuk hámozott, felezett barackokkal úgy, hogy előtte lisztbe mártjuk a barackok homorú felét. Én hámozott, szeletelt mandulával is megszórom, ha van a háznál, mert attól még finomabb lesz.

Előmelegített, 160 fokos sütőben kb. 30-35 percig süssük tűpróbáig. Ha kész, azon melegében vaníliás porcukorral szórjuk meg, és úgy szeleteljük, hogy középen legyen a barack.

Jó étvágyat!


Kajszis piskóta recepthez kapcsolódó receptek

Kajszis piskóta

Kajszis piskóta

Barackérés idején nagyon gyorsan elkészíthetjük ezt a finom kajszis piskóta receptet.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés