Kakaós brownie dióval recept

Kakaós brownie dióval
5 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

55 perc

Megnézték:
3360

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nincs mit ünnepelni? Dehogy nincs!

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 10 evőkanál Rama
  • 30 dkg cukor
  • 7 dkg kakaópor
  • 2 evőkanál víz
  • 1 kiskanál vaníliakivonat
  • 0.25 kiskanál só
  • 2 db tojás
  • 7 dkg liszt
  • 10 dkg dió

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 160 °C-ra. Egy 20x20 cm-es sütőformát kibélelünk alufóliával úgy, hogy a szélei 6-8 cm-rel túlnyúljanak a forma peremén.

A Ramát közepes lángon megolvasztjuk, majd amikor már habos és enyhén megbarnult, a tűzről levéve hozzákeverjük a cukrot, a kakaóport, a vizet, a vaníliát és a sót.

A masszát 5 percre félretesszük, majd folyamatos kevergetés mellett egyesével hozzáadjuk a tojásokat. Ezután hozzákeverjük a lisztet, majd az apróra vágott diót, és a sütőformába kanalazzuk.

A süteményt 25-30 perc alatt készre sütjük, majd amikor kihűlt, a fólia segítségével kivesszük a formából, és kockákra vágjuk.


Kakaós brownie dióval recepthez kapcsolódó receptek

Kakaós brownie dióval

Kakaós brownie dióval

Nincs mit ünnepelni? Dehogy nincs!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés