Kakukkfüves borjúoldalas recept

Kakukkfüves borjúoldalas
3.5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

90 perc

Megnézték:
4973

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 1 kg borjúoldalas
  • 4 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál olivaolaj
  • 2 evőkanál nagy szemű só
  • 2 evőkanál koriandermag
  • 2 evőkanál kakukkfű

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az oldalast megforgatjuk

a citromlében és az olajban, majd letakarjuk és

30 percre a hűtőbe tesszük.

A sót egy mozsárban összetörjük és alaposan összedolgozzuk

a koriandermaggal és a kakukkfűvel. A húst megszórjuk

egy evőkanál fűszerkeverékkel, és egy felhevített

tűzálló serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk.

Ezután megszórjuk még egy evőkanál fűszerkeverékkel,

és a sütőben 1 órán át sütjük. Tálaláskor

felvágjuk, és a maradék sós keverékkel megszórjuk.


Kakukkfüves borjúoldalas recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés