Kakukkfüves fasírt recept

Kakukkfüves fasírt

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
2974

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Tán szellőztetni sem kell - illatos kakukkfűvel sül

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db szikkadt zsemle
  • 3 dl tej
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 2 db tojás
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 evőkanál kakukkfű
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • bors
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

A zsemlét 10 percre tejbe áztatjuk, majd alaposan

kinyomkodjuk, és összedolgozzuk a hússal, a tojással, a fokhagymával és a fűszerekkel.

A masszából vizes kézzel gombócokat formázunk, meghempergetjük a zsemlemorzsában, majd forró olajban, lassú tűzön aranybarnára sütjük.


Kakukkfüves fasírt recepthez kapcsolódó receptek

Kakukkfüves fasírt

Kakukkfüves fasírt

Tán szellőztetni sem kell - illatos kakukkfűvel sül

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés