Káposztás hajtóka recept

Káposztás hajtóka
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
gyuszilvi

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
3759

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 25 dkg Rama sütőmargarin
  • 2 db tojás
  • 80 dkg liszt
  • 2 pohár kefir
  • 1 kg káposzta
  • 2 dl étolaj
  • ízlés szerint só

Elkészítés

Először lereszeljük a káposztát és besózzuk. A margarint, a tojást, a lisztet, a kefirt és a sót tálba tesszük, és jól összegyúrjuk. A káposztát kinyomkodjuk és olajban megpároljuk.

Az összedolgozott tésztát, téglalap alakúra nyújtjuk, kifőtt tészta vastagságúra. Rászórjuk a megpárolt káposztát. 2 szélét közepéig felhajtjuk, középen elvágjuk. 3 ujjnyi szélesre vágjuk.

Olajozott tepsibe tesszük, aranybarnára sütjük.


Káposztás hajtóka recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés