Kapros csirkeragu leves recept

Kapros csirkeragu leves
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Jámborné Budai Mónika

Nehézség:

Elkészítési idő:

140 perc

Megnézték:
2338

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 50 dkg kockára vágott csirkemell
  • 6 db közepes méretű sárgarépa, karikára vágva
  • 3 db fehérrépa
  • 1 db kis fej vöröshagyma apróra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál kapor
  • ízlés szerint só, bors, pirospaprika, köménymag
  • 3 db babérlevél
  • 2 dl tejszín
  • 2 dl tejföl

Elkészítés

A hagymákból, a húsból pörkölt alapot készítünk, 30 perc múlva hozzáadjuk a répákat és 2-2,5 liter vízzel felöntjük. Puhára főzzük a húst és a répákat, majd a kapros tejszínnel behabarjuk, felfőzzük. Közben 2 db tojásból és egy kevés vajból, lisztből galuska tésztát készítünk, beleszaggatjuk a levesbe és felforraljuk. Tálaláskor friss kaporral megszórjuk.


Kapros csirkeragu leves recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés