Kapros krumplisaláta recept

Kapros krumplisaláta
2 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
3229

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A bárányok hallgatnak - kapros krumpli, csodás!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 80 dkg burgonya
  • 1 marék kapor
  • 0.5 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál frissen aprított petrezselyem
  • 3 evőkanál fehérborecet
  • 1 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál dijoni mustár
  • só, frissen ôrölt fekete bors

Elkészítés

A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd ha kihűlt, hosszában szeletekre vágjuk, és összeforgatjuk a felaprított kaporral, a vékony karikákra vágott hagymával és a petrezselyemmel.

A borecetet elkeverjük a cukorral, az olajjal és a mustárral, sózzuk, borsozzuk, majd a krumplira öntjük, és összeforgatjuk vele. Azonnal tálaljuk.


Kapros krumplisaláta recepthez kapcsolódó receptek

Kapros krumplisaláta

Kapros krumplisaláta

A bárányok hallgatnak - kapros krumpli, csodás!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Kapros krumplisaláta recepthez

Sályi Tiborné - 2011. április 21.
Én még nem készítettem így a krumpli salátát de most kipróbálom. Gratulálok: