Karfiolos bruschetta recept

Karfiolos bruschetta

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
775

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A karfiol kiimádkozta - és remekül bevált!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2.5 dl fehérborecet
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 kiskanál édesköménymag
  • 2 db szárított csípős paprika
  • 4 db babérlevél
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 evőkanál olívaolaj + a tetejére
  • nagy szemű só
  • 80 dkg karfiol
  • bruschettának előkészített kenyér
  • 6 dkg gorgonzola sajt

Elkészítés

Az ecetet összeforraljuk az összezúzott fokhagymával, a köménymaggal, a paprikával, a babérlevéllel, a cukorral, az olajjal és egy kevés sóval.

Az apróra vágott karfi olt sterilizált befőttesüvegekbe tesszük, felöntjük az ecetes lével, majd lezárjuk, és félretesszük hűlni. Néhány napig állni hagyjuk, csak azután használjuk fel.

A kenyereket megkenjük a gorgonzolával, a tetejére halmozzuk a karfi olt, és fi noman meglocsoljuk olívaolajjal.


Karfiolos bruschetta recepthez kapcsolódó receptek

Karfiolos bruschetta

Karfiolos bruschetta

A karfiol kiimádkozta - és remekül bevált!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés