Zellerszárral zsindelyezve - laktatási engedéllyel!
A zselatinlapokat 10 percre hideg vízbe áztatjuk, majd alaposan lecsepegtetjük, és kinyomkodjuk belőlük a vizet. Egy edényben gőzfürdő felett egy kevés vizet forralunk, hozzáadjuk a zselatint, teljesen feloldjuk benne, majd hozzáöntjük a tejszínt is.
A villával áttört kecskesajtot meglocsoljuk egy kis olívaolajjal és az ecettel, majd habverővel addig verjük, míg laza szerkezetű nem lesz. Ezután hozzáöntjük a zselatinos tejszínhez, majd apránként hozzávegyítjük a habbá vert tojásfehérjét is, és sózzuk, borsozzuk.
Kikenünk 1-2 kisebb formát olívaolajjal, belekanalazzuk a sajtos keveréket, majd letakarva néhány órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor kiborítjuk a formából, és a tetejét karikára vágott retekkel díszítjük. Meghámozott és cikkekre vágott paradicsommal, zellerrel és rucolával körítjük. Meglocsoljuk olívaolajjal, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.