Kefíres saláta vinetás pirítóssal recept

Kefíres saláta vinetás pirítóssal
4.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
700

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Lusta reggelek üde reggelijeként lopta be magát szívembe ez a színes zöldség és az ízesen finom kenni való.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1.75 dl natúr kefir
  • 1 mokkáskanál mustár
  • 1 csipet só
  • 1 db kockacukor
  • 1 mokkáskanál szárított- vagy 1 teáskanál friss zöld fűszerkeverék
  • 1 teáskanál szőlőmag olaj
  • 5 dkg lilakáposzta
  • 1 db 10 cm-es póréhagyma
  • 0.25 db K.P.A. paprika (¼ darab)
  • 6 db salátalevél
  • 1 teáskanál aprított snidling
  • zsálya levelek

Elkészítés

A lehűtött kefirt kisebb tálba öntjük, mustárral, sóval, cukorral és fűszerkeverékkel ízesítjük. A lilakáposztát, póréhagymát, paprikát, salátát vékony csíkokra metéljük, elkeverjük az öntettel. Tányérra szedjük, zsályalevélkékkel díszítjük, padlizsánkrémmel megkent pirítóssal fogyasztjuk. Jó étvágyat kívánok! Készítette Nyersné Vajda Márta


Kefíres saláta vinetás pirítóssal recepthez kapcsolódó receptek

Kefíres saláta vinetás pirítóssal

Kefíres saláta vinetás pirítóssal

Lusta reggelek üde reggelijeként lopta be magát szívembe ez a színes zöldség és az ízesen finom kenni való.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés