A fánkhoz a vizet, a margarint, a sót és a cukrot felforraljuk, majd állandó keverés mellett beleszórjuk a lisztet. Levesszük a tűzről, és ha langyosra hűlt, egyenként belekeverjük a tojásokat a masszához. Sütőpapírral bélelt tepsibe ringló nagyságú gömböket nyomunk. Hagyjunk helyet egy-egy süti között, mert kb. duplájára nő a tészta. Forró sütőben sütjük kb. 15 percig. Közben a sütő ajtaját ne nyissuk ki, mert összeesik a tészta.
Krém elkészítése: A pudingport simára keverjük a hideg tej 2/3-ad részével és a 4 tojássárgájával. A tojásfehérjéket a cukor 2/3-ad részével kemény habbá verjük. A maradék tejet és a cukrot felforraljuk, és a pudingos tejjel jól elkeverjük. Ezután állandó keverés mellett, kb. 3-4 perc alatt sűrűre főzzük. A tűzről levéve gyorsan hozzákeverjük a tojáshabot is. Hagyjuk hűlni.
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük. Ha kihűlt a tészta és a krém is, a fánkok tetejét levágjuk, és a krémmel és tejszínhabbal töltjük, visszarakjuk a tetejüket, és porcukorral megszórjuk. Sütési hőfok: 220°C