Kijevi jércemell recept

Kijevi jércemell

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gasztrokalauz Herr Ludwig

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
5742

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 1 db jércemellfilé fejenként
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg vaj
  • 1 kiskanál mustár
  • só, bors ízlés szerint
  • csipet szerecsendió
  • bundázáshoz liszt, tojás, zsemlemorzsa

Elkészítés

A csirkemellfiléket egy éles késsel hosszanti irányban vágd be. A vajat keverd ki habosra, szórd bele a reszelt sajtot, sózd, borsozd. Add hozzá a mustárt és a szerecsendiót. Ezt a fűszeres vajat töltsd be a csirkemellbe.

Panírozd be a húst, és bő, forró olajban süsd aranybarnára. Ha a csirkemell túl nagy, a sütési hőmérsékletet csökkentsd, hogy a hús kellően átsülhessen.

Köret: burgonyapüré, rizs, idénysaláta.


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés