Kínai pirított tészta recept

Kínai pirított tészta

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Andi

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
943

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A mézes-szezámmagos csirke mellé készült köretként.

4 személyre

  • 25 dkg spagetti tészta
  • 1 fej közepes lilahagyma
  • 1.5 dl zöldborsó
  • 3 szál kisebb sárgarépa
  • 10 evőkanál olaj
  • 1 kávéskanál só
  • 1 csipet bors

Elkészítés

A tésztát sós vízben éppen roppanósra főzzük, hideg vízzel átmossuk és hagyjuk lecsöpögni.

A zöldségeket megtisztítjuk, a lilahagymát csíkokra, a sárgarépát hosszúkásra vágjuk.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd jól átpirítjuk rajta a lilahagymát, a sárgarépát, a zöldborsót.

Ha nem zsenge zöldségeket használunk, a répát és a borsót kevés sós vízben előfőzhetjük.

Hozzáadjuk a tésztát és jól összeforgatva, néha megkavarva hagyjuk lepirulni.


Kínai pirított tészta recepthez kapcsolódó receptek

Kínai pirított tészta

Kínai pirított tészta

A mézes-szezámmagos csirke mellé készült köretként.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés