Kínai sült oldalas recept

Kínai sült oldalas

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
4616

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Minden csontra jut egy ízletes hús!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1.5 kg sertés oldalas
  • 1 dl hoisin-szósz
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál ecet
  • 1 kiskanál kínai fűszerkeverék

Elkészítés

A csíkokra vágott oldalast beletesszük egy lábosba, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Felforraljuk és 15 percig főzzük.

Közben összekeverjük a hoisin-szószt, a szójaszószt, a mézet, az ecetet és a fűszerkeveréket.

A húst lecsöpögtetjük, és bekenjük a mázzal. (Ha később sütjük ki, fedjük le és tegyük hűtőbe!) A grillsütőt felmelegítjük, a hús mindkét oldalát kisütjük, és melegen tálaljuk.


Kínai sült oldalas recepthez kapcsolódó receptek

Kínai sült oldalas

Kínai sült oldalas

Minden csontra jut egy ízletes hús!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés