Kedvenc kínai tésztánk!
A keményítőt 1 evőkanál vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a szójaszószt, a cukrot és a szezámolajat.
A babcsírát forrásban lévő vízben 10 másodpercig blansírozzuk, majd leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük.
A tésztát a blansírozáshoz használt vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
A gyömbért, az apróra vágott fokhagymát, a felkarikázott újhagymát és a cukorborsót a csíkokra vágott répával és hússal 1 evőkanál mogyoróolajban 2-3 percig pirítjuk.
Hozzáadjuk a babcsírát és a tésztát, újabb 1 percig pirítjuk, majd hozzávegyítjük a keményítős keveréket, és további 2 percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd amikor már kicsit megköt a keményítőtől, félretesszük hűlni.
Egy teflonserpenyőben felforrósítunk 1 evőkanálnyi mogyoróolajat, beletesszük a tésztás keveréket, és hagyjuk, hogy az alja enyhén megpiruljon.
Ekkor megfordítjuk, és közben egy újabb evőkanálnyi olajat teszünk a serpenyőbe. Ezt az oldalát is megpirítjuk, majd cikkekre vágva tálaljuk.