Kínai zöldséges csirke wokban recept

Kínai zöldséges csirke wokban
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
3301

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Remek fogás egy hétköznapi ebédre.

4 személyre

  • 250 gr woktészta (széles metélt)
  • 10 dkg shittake gomba
  • 70 dkg kínai fagyasztott zöldségkeverék
  • 4 evőkanál mogyoróolaj
  • só, bors ízlés szerint
  • 30 dkg apróra vagdalt csirkemellfilé

Elkészítés

A tésztát sós lobogó vízben 10 perc alatt készre főzzük. A wokedényt felforrósítjuk és az olajat beleöntjük. A húst ráöntjük és állandó keverés mellett megpirítjuk. Ezután átszedjük egy tálba, majd a zöldségkeveréket is a wokba öntjük. Jól borsozzuk, kicsit sózzuk, és ha közepesen puha öntsük a tésztát rá, majd a húst is keverjük lazán hozzá. Zöldfűszerrel lehet még ízesíteni és tálalhatjuk is. A shiitake gombát előtte pirítsuk meg olajon, és tegyük a végén a tészta tetejére.


Kínai zöldséges csirke wokban recepthez kapcsolódó receptek

Kínai zöldséges csirke wokban

Kínai zöldséges csirke wokban

Remek fogás egy hétköznapi ebédre.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés