Klasszikus brassói aprópecsenye recept

Klasszikus brassói aprópecsenye
5 8

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
12184

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A brassói avatárja - 3D-s élmény! Hogyan készül igazából?

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 25 dkg vöröshagyma
  • 2 fej (!) fokhagyma
  • 70 dkg szűzpecsenye (!)
  • 60 dkg burgonya
  • olaj a sütéshez
  • só, bors
  • kevés víz

Elkészítés

A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kevés olajon vagy zsíron félig megsütjük. Összevágjuk a hagymát, és az apróra vágott fokhagymával együtt a szalonnához adjuk és megdinszteljük.

A húst kockára vágjuk, sózzuk, alaposan borsozzuk, majd hozzáadjuk a szalonnás hagymához, és készre pirítjuk.

A krumplit kockára vágjuk, majd olajban ropogósra sütjük, és egy kanál vízzel együtt hozzákeverjük a raguhoz.


Klasszikus brassói aprópecsenye recepthez kapcsolódó receptek

Klasszikus brassói aprópecsenye

Klasszikus brassói aprópecsenye

A brassói avatárja - 3D-s élmény! Hogyan készül igazából?

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Klasszikus brassói aprópecsenye recepthez

Ágnes Kovács - 2011. február 05.
Én tegnep csináltam Brassoit,de én hagymát nem teszek hozzá,a többi ugyan úgy
thumb
vajdamarta - 2010. augusztus 29.
Ez aztán a klasszikus recept! Tobzódik a fokhagymában! Itt érzem az ízét a számban! Jó régen készítettem, pedig kedvelem a hagyományos étkek nagy részét.