Kókuszos-málnás banánkenyér recept

Kókuszos-málnás banánkenyér

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

110 perc

Megnézték:
574

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A legjobb tízórai...meg kétórai, meg négyórai!

6 személyre

  • 12.5 dkg Rama + a formába
  • 17.5 dkg barna cukor
  • 1 kiskanál vaníliakivonat
  • 2 db tojás
  • 40 dkg banán
  • 16 dkg málna (fagyasztott)
  • 2.5 dkg kókuszreszelék + a tetejére
  • 22 dkg liszt
  • 1 kiskanál sütőpor
  • 1 kiskanál szódabikarbóna
  • 1 kiskanál őrölt fahéj
  • 11 dkg méz

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 160 °C-ra. A Ramát a cukorral és a vaníliával krémesre keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat.

Hozzáadjuk a villával összetört banánt, majd a többi hozzávalót, és összedolgozzuk.

A masszát egy Ramával kikent és sütőpapírral kibélelt sütőformába kanalazzuk, a tetejét megszórjuk még egy kis kókuszreszelékkel, és 80-85 perc alatt készre sütjük (tűpróbával ellenőrizzük). Amikor kihűlt, felszeleteljük


Kókuszos-málnás banánkenyér recepthez kapcsolódó receptek

Kókuszos-málnás banánkenyér

Kókuszos-málnás banánkenyér

A legjobb tízórai...meg kétórai, meg négyórai!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés