Apró torták tele ízzel - nagyon, nagyon kókuszos!
A sütőt előmelegítjük 150 ºC-ra. A kókuszt, a cukrot, a tojásfehérjét és a vajat jól összedolgozzuk, belenyomkodjuk 6, sütőpapírral kibélelt mini szufléformába (a papírnak oldalt ki kell lógnia), és 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
A töltelékhez a krémsajtot simára keverjük a ricottával és a többi hozzávalóval, majd a kihűlt tésztára öntjük, és 20-25 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd 1 órára a hűtőbe tesszük.
A sziruphoz a cukrot a gránátalmalével addig melegítjük, míg fel nem oldódik, majd nagy lángon enyhén besűrítjük, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A tortácskákat kiemeljük a formából, meglocsoljuk a sziruppal, és a gránátalmamagokkal megszórva tálaljuk.