Krémes karalábé recept

Krémes karalábé
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
2756

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 2.5 dl tejszín
  • 4 db karalábé
  • 3 dkg reszelt parmezán
  • 1 csokor snidling
  • só, fehér bors

Elkészítés

A sütő rácsára alufóliát terítünk, majd előmelegítjük 180 °C-ra. A tejszínt felforraljuk, majd hozzáadjuk a meghámozott és vékony csíkokra vágott karalábét, és 2 percig főzzük.

Ezután a karalábédarabokat egy húsvilla segítségével kivesszük a tejszínből, kissé lecsepegtetjük, majd koncentrikus körökben a sütőrácsra helyezett fóliára fektetjük.

Megszórjuk a parmezánnal és a felaprított snidlinggel, majd sózzuk, borsozzuk, és enyhén pirosra sütjük. Előmelegített tányéron tálaljuk.


Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés