Krémes karalábé recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 20 perc
Megnézték: |
- 2.5 dl tejszín
- 4 db karalábé
- 3 dkg reszelt parmezán
- 1 csokor snidling
- só, fehér bors
Elkészítés
A sütő rácsára alufóliát terítünk, majd előmelegítjük 180 °C-ra. A tejszínt felforraljuk, majd hozzáadjuk a meghámozott és vékony csíkokra vágott karalábét, és 2 percig főzzük.
Ezután a karalábédarabokat egy húsvilla segítségével kivesszük a tejszínből, kissé lecsepegtetjük, majd koncentrikus körökben a sütőrácsra helyezett fóliára fektetjük.
Megszórjuk a parmezánnal és a felaprított snidlinggel, majd sózzuk, borsozzuk, és enyhén pirosra sütjük. Előmelegített tányéron tálaljuk.