Krémes karalábé

Krémes karalábé
4 személyre

  • 2.5 dl tejszín
  • 4 db karalábé
  • 3 dkg reszelt parmezán
  • 1 csokor snidling
  • só, fehér bors
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A sütő rácsára alufóliát terítünk, majd előmelegítjük 180 °C-ra. A tejszínt felforraljuk, majd hozzáadjuk a meghámozott és vékony csíkokra vágott karalábét, és 2 percig főzzük.

Ezután a karalábédarabokat egy húsvilla segítségével kivesszük a tejszínből, kissé lecsepegtetjük, majd koncentrikus körökben a sütőrácsra helyezett fóliára fektetjük.

Megszórjuk a parmezánnal és a felaprított snidlinggel, majd sózzuk, borsozzuk, és enyhén pirosra sütjük. Előmelegített tányéron tálaljuk.