Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival recept
Beküldő: Némethné Zsuzsa Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Olaszos ihletésű ételt készítettem a minap, és nagyon ízlett mindenkinek.
- 50 dkg csirkemellfilé
- 1 kis üveg bazsalikomos-paradicsomos krém
- 3 evőkanál mascarpone krémsajt
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 dl húsalaplé
- 1 csomag eredeti olasz félkész gnocchi köretnek
- só
- frissen őrölt bors
Elkészítés
A csirkemell filéket felkockázzuk, majd kevés olívaolajon átsütjük. Fokhagymával sóval borssal ízesítjük, majd hús alaplével felöntjük. 10 percig lefedve hagyjuk puhulni, majd a paradicsomos szószt ráöntjük, és elkeverjük. Ha a hús megpuhult, hozzáadjuk a krémsajtot és simára keverjük.
A gnocchit sós vízben az előírás szerint kifőzzük, és a paradicsomos-krémsajtos csirkével tálaljuk, bazsalikommal díszítjük.
Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival recepthez kapcsolódó receptek
Krémsajtos-paradicsomos csirke gnocchival
Olaszos ihletésű ételt készítettem a minap, és nagyon ízlett mindenkinek.