Krémsajtos bundában sült hússzeletek recept

Krémsajtos bundában sült hússzeletek
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Tündi konyha

Nehézség:

Elkészítési idő:

65 perc

Megnézték:
59

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Anyukámtól kaptam ezt a szuper ötletet, receptet, hogy a hússzeleteket krémsajtos bundában süssem meg. Nagyon tetszett az ötlet, ezért ki is próbáltam ... amit nem bántam meg, mert a hús nagyon finom, puha lett ... igazán ízletes, és egyáltalán nem lett száraz. Családomnak nagyon bejött, úgyhogy biztos vagyok benne, még sokszor az asztalunkra fog kerülni. :) Szívből ajánlom mindenkinek az elkészítését ... nem fogtok benne csalódni!

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók a 13 db hússzelethez:

  • 4 dl tej
  • 12 evőkanál liszt
  • 2 db tojás
  • 2 db natúr tömlős krémsajt (200g)
  • 1 evőkanál étolaj
  • 3 gerezd gerezd fokhagyma (zúzott)
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • kisütéshez: étolaj

Elkészítés

Elkészítés:

1. A felszeletelt húst megmossuk, kiklopfoljuk és megsózzuk.

2. A tojásokat a tömlős sajttal, az őrölt fekete borssal, a zúzott fokhagymával és az étolajjal jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a tejet és a lisztet. Az egészet alaposan, csomómentesen összekeverjük.

3. A hússzeleteket a sajtos masszába jól belemártogatjuk, majd bő, forró olajban mindkét oldalát megsütjük.

Tipp: Ez a krémsajtos bunda mennyiség 13 db hússzeletre van megadva, de ha Te kevesebb adagot készítesz, könnyen kiszámolhatod a neked megfelelő mennyiséget ... 1 dl tejhez 3 ek. lisztet kell adni. Vagyis a 6-7 db húshoz 2 dl tej és 6 ek. liszt kell kb. A tömlős krémsajtból és a tojásból is elég 1-1 db. Fokhagymából is csak 1-2 gerezd kell.


Krémsajtos bundában sült hússzeletek recepthez kapcsolódó receptek

Krémsajtos bundában sült hússzeletek

Krémsajtos bundában sült hússzeletek

Anyukámtól kaptam ezt a szuper ötletet, receptet, hogy a hússzeleteket krémsajtos bundában süssem meg. Nagyon tetszett az ötlet, ezért ki is próbáltam ... amit nem bántam meg, mert a hús nagyon finom, puha lett ... igazán ízletes, és egyáltalán…

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés