Lazac kukoricasalsával

Lazac kukoricasalsával
4 személyre

  • 4 db lazacfilé
  • 50 dkg csemegekukorica
  • 1 evőkanál olivaolaj
  • 2 db piros kaliforniai paprika
  • 1 db csilipaprika
  • 1 db lila hagyma
  • 3 evőkanál frissen aprított koriander
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

Egy teflonserpenyőben a lazacszeletek mindkét oldalát barnára sütjük. (Nem szükséges teljesen átsütni, a lazac úgy a legjobb, ha a közepe nincs teljesen átsülve.)

A kukoricát az olajon, alufóliával lefedve 10-15 perc alatt enyhén átpirítjuk. A paprikát csíkokra vágjuk,

majd az apróra vágott csilivel és a finomra vágott hagymával együtt hozzáadjuk a kukoricához, és további 5 percig együtt pirítjuk. Tálalás előtt összekeverjük a korianderrel, és a lazac tetejére kanalazzuk.