Lazac mustáros snidlingszósszal recept
Beküldő: Receptvarázs Nehézség: Elkészítési idő: 25 perc
Megnézték: |
- 2 dl majonéz
- 5 evőkanál mustár
- 6 evőkanál frissen aprított snidling
- 2 evőkanál barna cukor
- 2 evőkanál citromlé
- 2 kiskanál reszelt citromhéj
- só, bors
- 6 db bőrös lazacfilé
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. Az első 6 hozzávalót összedolgozzuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A lazacfiléket bőrös részükkel lefelé egy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük, majd annyi szószt kanalazunk rájuk, hogy az teljesen befedje őket.
A halat kb. 15 perc alatt készre sütjük, majd tányérokra helyezzük, és meglocsoljuk a maradék szósszal.