Lazac mustáros snidlingszósszal recept

Lazac mustáros snidlingszósszal
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
2041

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 2 dl majonéz
  • 5 evőkanál mustár
  • 6 evőkanál frissen aprított snidling
  • 2 evőkanál barna cukor
  • 2 evőkanál citromlé
  • 2 kiskanál reszelt citromhéj
  • só, bors
  • 6 db bőrös lazacfilé

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 220 °C-ra. Az első 6 hozzávalót összedolgozzuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A lazacfiléket bőrös részükkel lefelé egy sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük, majd annyi szószt kanalazunk rájuk, hogy az teljesen befedje őket.

A halat kb. 15 perc alatt készre sütjük, majd tányérokra helyezzük, és meglocsoljuk a maradék szósszal.


Lazac mustáros snidlingszósszal recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés