Lebbencsleves recept
Beküldő: bankiani Nehézség: Elkészítési idő: 45 perc
Megnézték: |
A recept hozzávalói ( személyre)
- 5 dkg húsos szalonna
- lebbencstészta
- vöröshagyma
- köménymag
- 4 db burgonya
- olaj
- só
Elkészítés
A húsos szalonnát apróra vágjuk, kevéske olajon kisütjük, megpiritjuk, majd félretesszük. Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajban, rádobjuk a lebbencstésztát, kicsit megpirítjuk. Vigyázat, könnyen megéghet! Félre húzzuk, megsózzuk, köménnyel, majd kiskanálnyi pirospaprikával megszórjuk, vizzel felöntjük. A kis kockákra vágott krumplit is beletesszük, megfőzzük. Tálalásnál pirított szalonna darabokkal diszítjük.
Lebbencsleves recepthez kapcsolódó receptek
Hozzászólások a(z) Lebbencsleves recepthez
BANKIANI - 2012. március 09.









BANKIANI - 2012. március 08.








