Lebbencsleves recept

Lebbencsleves
5 14

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
bankiani

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
2109

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 5 dkg húsos szalonna
  • lebbencstészta
  • vöröshagyma
  • köménymag
  • 4 db burgonya
  • olaj

Elkészítés

A húsos szalonnát apróra vágjuk, kevéske olajon kisütjük, megpiritjuk, majd félretesszük. Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajban, rádobjuk a lebbencstésztát, kicsit megpirítjuk. Vigyázat, könnyen megéghet! Félre húzzuk, megsózzuk, köménnyel, majd kiskanálnyi pirospaprikával megszórjuk, vizzel felöntjük. A kis kockákra vágott krumplit is beletesszük, megfőzzük. Tálalásnál pirított szalonna darabokkal diszítjük.


Lebbencsleves recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Lebbencsleves recepthez

BANKIANI - 2012. március 09. 12345
Kedves Receptvarázs! Köszönöm a segitségeteket! B.Anikó
BANKIANI - 2012. március 08. 12345
Sajnos kimaradt a leirás a receptből. Kedves Receptvarázs tudnátok segiteni? Kimaradt az elkészités. Az elkészités a köv.: A húsos szalonnát apróra vágjuk és kevéske olajon kisütjük, megpiritjuk. Majd félretesszük, az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajban, rádobjuk a lebbencstésztát, kicsit megpiritjuk, vigyázat könnyen megéghet, félre huzzuk és sózzuk, köménnyel majd kiskanál pirospaprikával megszórjuk, vizzel felöntjük, a kis kockára vágott krumplit is beletesszük és megfőzzük. Tálalásnál a piritott szalonna darabokkal diszitjük.