Lecsós gombás csirkemáj rizzsel, uborka salátával recept

Lecsós gombás csirkemáj rizzsel, uborka salátával
3.5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Dittke

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
4740

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Olcsót gyorsan!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 0.5 kg csirkemáj
  • 0.5 kg paprika, paradicsom
  • 25 dkg csiperke gomba
  • só, bors, majoranna
  • fűszer paprika

Elkészítés

Elkészítjük a lecsót fűszerpaprikával, félretesszük. A májat és a gombát felkockázzuk, majd külön-külön lepirítjuk. A gombára sót borsot teszünk, a májra borsot és bőven majorannát. Végül az egészet hozzáöntjük a lecsóhoz és összeforraljuk.

Egy kis csípőspaprikával mégfinomabb! petrezselyemzöldel meghintjük, rizzsel tálaljuk. Szelet húst is lehet alá sütni, úgy tartalmasabb. Jó étvágyat!!


Lecsós gombás csirkemáj rizzsel, uborka salátával recepthez kapcsolódó receptek

Lecsós gombás csirkemáj rizzsel, uborka salátával

Lecsós gombás csirkemáj rizzsel, uborka salátával

Olcsót gyorsan!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Lecsós gombás csirkemáj rizzsel, uborka salátával recepthez

thumb
Receptvarázs - 2011. szeptember 12.
Átállítottuk könnyűre :) nagyon guszta recept!
thumb
Dittke - 2011. augusztus 28.
Bocsi de a nehézségi fokot elírtam! Nem nehéz, nagyon könnyű!!!