Libamájjal töltött pisztráng recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
DiamondSzofii

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1089

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Konyakban pácolt libamájjal töltött pikáns pisztráng recept.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 4 db közepes pisztráng
  • 30 dkg libamáj
  • 10 dkg vaj
  • bors
  • konyak

Elkészítés

A libamájat kis kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés konyakban pácoljuk. A megtisztított, kizsigerelt, megmosott pisztrángokat besózzuk és megtöltjük a libamájjal. A halakat kivajazott tepsibe tesszük, alufóliával letakarjuk, és sütőben közepes tűznél 20 percig pároljuk. Ezután alufólia nélkül még 10 percig pirítjuk. Tálra tesszük, olvasztott vajjal leöntjük.

Főtt burgonyával tálaljuk.


Libamájjal töltött pisztráng recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Libamájjal töltött pisztráng

Konyakban pácolt libamájjal töltött pikáns pisztráng recept.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés