Libamájjal töltött pisztráng

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Konyakban pácolt libamájjal töltött pikáns pisztráng recept.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

A hozzávalók

  • 4 db közepes pisztráng
  • 30 dkg libamáj
  • 10 dkg vaj
  • bors
  • konyak
Számold ki, mennyi kalória van ebben az ételben!

Elkészítés

A libamájat kis kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés konyakban pácoljuk. A megtisztított, kizsigerelt, megmosott pisztrángokat besózzuk és megtöltjük a libamájjal. A halakat kivajazott tepsibe tesszük, alufóliával letakarjuk, és sütőben közepes tűznél 20 percig pároljuk. Ezután alufólia nélkül még 10 percig pirítjuk. Tálra tesszük, olvasztott vajjal leöntjük.

Főtt burgonyával tálaljuk.