Libazsírban sült krumpli recept

Libazsírban sült krumpli
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

60 perc

Megnézték:
2010

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ez tényleg olyan jó, hogy hús sem kell hozzá!

4 személyre

  • 1 kg krumpli
  • 1.25 dl libazsír
  • 1 evőkanál vaj
  • 2 kiskanál apróra vágott fokhagyma
  • 1.5 evőkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 165 ºC-ra. A meghámozott burgonyából dinnyevájóval golyókat vájunk vagy gerezdekre vágjuk, és felhasználásig hideg vízbe tesszük.

A libazsírt egy sütőbe tehető edényben felforrósítjuk, beleforgatjuk a szárazra törölgetett burgonyát, betesszük a sütőbe, és 15 percenként megforgatva, 45 perc alatt ropogósra sütjük.

A vajban 3 perc alatt megpároljuk a fokhagymát. A sült burgonyát szűrőkanállal egy tálba szedjük, összeforgatjuk a fokhagymás vajjal, és a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.


Libazsírban sült krumpli recepthez kapcsolódó receptek

Libazsírban sült krumpli

Libazsírban sült krumpli

Ez tényleg olyan jó, hogy hús sem kell hozzá!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés