Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával recept

Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1138

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A klasszikus olasz desszert egy finom változata.

2 személyre

  • 0.5 csomag babapiskóta
  • 10 dkg mascarpone
  • 1 db citrom
  • 1 db narancs
  • 1 teáskanál porcukor
  • tej
  • vaníliacukor
  • 5 cl limoncello
  • kakaó
  • mandula

Elkészítés

A citrom és narancs héjából reszelek egy keveset. A citromot és a narancsot kifacsarom, a levet kevés porcukorral és a limoncelloval összekeverem. A mascarponéhoz öntök kevés tejet, adok vaniliáscukrot, s krémszerűvé keverem, szórok rá citrom- és narancshéjat.

A piskótákat egy hosszúkás edénybe teszem Locsolok rá citrom-narancslevet, kenek rá krémet, majd egy újabb sor piskótával a folyamatot megismétlem. A végén szórok rá kakaót és mandulát.

Beteszem a hűtőbe legalább 2 órára.

Hidegen fogyasztom.


Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával recepthez kapcsolódó receptek

Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

Limoncellos tiramisu kakaóval és mandulával

A klasszikus olasz desszert egy finom változata.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés