Malakov torta recept

Malakov torta
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Zera

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
3050

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Sütés nélküli finomság!!

4 személyre

  • 4 dl tej
  • 1 csomag vaníliás puding
  • 10 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 10 dkg hámozott mandula
  • 1 csomag babapiskóta (kerek)
  • 1 dl rum (vagy rumaroma)
  • 2.5 dl habtejszín
  • a díszítéshez tortadara

Elkészítés

Hagyományos módon elkészítjük a pudingot és hagyjuk kihűlni. A pudingoz hozzáadjuk az olvasztott vajat. A darált mandulát is a vajas krémhez adjuk.

Egy üvegtálat kibélelünk fóliával és egy réteg krémet rakunk rá. A tejet elkeverjük a rummal vagy a rumaromával amibe a babapiskótát megmártjuk majd a krémre helyezzük.

Ismét egy réteg krémet kenünk rá. Addig ismételjük míg a babapiskóta tart. Az utolsó réteg piskóta legyen!!

A tortát hűtőbe tesszük és legalább 2 órán át pihentetjük. Óvatosan kiborítjuk és eltávolítjuk róla a fóliát.

A tejszínből habot készítünk, bekenjük vele a tortát és tortadarával díszítjük.


Malakov torta recepthez kapcsolódó receptek

Malakov torta

Malakov torta

Sütés nélküli finomság!!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés