Málnás-túrós parfé recept

Málnás-túrós parfé
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
3877

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Túl félénk? Mondja el ezzel a parféval!

2 személyre

  • 1 adag parféalap
  • 15 dkg túró
  • citrom leve és reszelt héja
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 8 dl tejszín
  • 15 dkg málna + a díszítéshez

Elkészítés

A parféalap felét a túróval, a citromlével, a citromhéjjal és a vaníliás cukorral simára keverjük, majd beleforgatjuk a habbá vert tejszín felét. Félig megtöltjük vele a választott formákat, málnaszemeket nyomkodunk bele, majd a mélyhűtőbe tesszük.

A málnát összeturmixoljuk, a parféalap másik felével simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejszín másik felét, a megfagyott túrós rétegre kanalazzuk, és visszatesszük a fagyasztóba.

Tálaláskor a formából kiborítva málnaszemekkel díszítjük.


Málnás-túrós parfé recepthez kapcsolódó receptek

Málnás-túrós parfé

Málnás-túrós parfé

Túl félénk? Mondja el ezzel a parféval!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés