Mandulás keksz házilag recept

Mandulás keksz házilag
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
blahunka Attiláné

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
770

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gluténmentes változatban készítettem el ezt a puha és porhanyós mandulás kekszet. Sokáig eláll.

8 személyre

  • 150 g kókuszzsír
  • 100 g kristálycukor
  • 100 g liszt
  • 1 csapott kk sütőpor
  • 30 dkg darált mandula

Elkészítés

A kókuszzsírt géppel krémes állagúra keverjük a darált mandulával. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az egészet összekeverjük.

A tésztából teáskanállal szedve, kezeink között diónyi golyókat formázunk, egymástól kellő távolságban egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.

200 fokos sütőben 10-12 percig sütjük. Hagyjuk 5 percig hűlni a tepsiben, mielőtt egy rácsra tesszük hűlni, mert nagyon porhanyós.


Mandulás keksz házilag recepthez kapcsolódó receptek

Mandulás keksz házilag

Mandulás keksz házilag

Gluténmentes változatban készítettem el ezt a puha és porhanyós mandulás kekszet. Sokáig eláll.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés