Mascarponés málnatorta recept

Mascarponés málnatorta
5 5

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
6648

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyorsan és könnyedén elkészíthető ez a kitűnő sütemény. Fogyasszák egészséggel! Jó étvágyat kíván hozzá: Baranyi Mónika Budapestről!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 16 dkg liszt
  • 8 dkg cukor
  • 0.5 csomag sütőpor
  • 3 dkg holland (sötét) kakaópor
  • 6 dkg olvasztott langyos vaj + a forma kikenéséhez
  • 2 db tojás
  • 2.5 dl tejszín
  • 1 csipet só
  • 30 dkg málna a díszítéshez

A krémhez:

  • 40 dkg mascarpone
  • 25 dkg joghurt
  • 10 dkg porcukor
  • 1 db narancs héja

Elkészítés

A tortalaphoz a hozzávalókat elektromos habverővel simára keverjük. Egy gyümölcstortaformát kikenünk vajjal, beletöltjük a tésztát, és 150 °C-os sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük. Ha megsült, egy tálra borítjuk, és hagyjuk kihűlni.

A krém hozzávalóit először lassú fokozaton összekeverjük, majd gyors fokozaton felhabosítjuk.

A krémet a tortalap tetejére kenjük, és málnaszemekkel díszítjük.


Mascarponés málnatorta recepthez kapcsolódó receptek

Mascarponés málnatorta

Mascarponés málnatorta

Gyorsan és könnyedén elkészíthető ez a kitűnő sütemény. Fogyasszák egészséggel! Jó étvágyat kíván hozzá: Baranyi Mónika Budapestről!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés