Medvehagyma krémleves sült baconnal és gombával recept

Medvehagyma krémleves sült baconnal és gombával
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Hobbychef

Nehézség:

Elkészítési idő:

40 perc

Megnézték:
1382

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Itt most csalódást okozok azoknak, akik nem szeretik a receptjeimet, kritizálnak, hogy sok chilit használok fel. Ebben a receptben még nagyítóval sem találnak sem chilit, sem csípős fűszerpaprikát.

4 személyre

  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 0.5 szál vékony póréhagyma
  • 1 szál újhagyma zöldjével
  • 10 szál petrezselyemzöld
  • 2 db Ella burgonya
  • 1 szelet bacon
  • 3 db csiperkegomba
  • 1 evőkanál vaj
  • olívaolaj
  • 2 db marhahúsleveskocka
  • őrölt fekete bors
  • oregano
  • 1 dl fehérbor
  • 1 dl főzőtejszín
  • 1 liter víz

Elkészítés

A megpucolt és feldarabolt krumplikat megfőzöm.

A félbevágott gombát és a felvágott bacont vajon megpirítom, félreteszem. A hagymákat felvágom, olajon és vajon megdinsztelem

A hagymákhoz hozzáöntöm a krumplikat a levével, a leveskockákat és a fűszereket. Később hozzáadom a bort és a tejszínt. Úgy durván összeturmixolom, hogy maradjon még a zöldségekből is.

Tálaláskor merek a tányérba a levesből, s teszek rá gombát és sült baconszalonnát.


Medvehagyma krémleves sült baconnal és gombával recepthez kapcsolódó receptek

Medvehagyma krémleves sült baconnal és gombával

Medvehagyma krémleves sült baconnal és gombával

Itt most csalódást okozok azoknak, akik nem szeretik a receptjeimet, kritizálnak, hogy sok chilit használok fel. Ebben a receptben még nagyítóval sem találnak sem chilit, sem csípős fűszerpaprikát.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés