Medvehagymás gnocchi recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 17 perc
Megnézték: |
Egy gnocchi illata - hagymás-kék sajtos gombóckák
- 1 gerezd fokhagyma
- 0.5 fej vöröshagyma
- 2 evőkanál olívaolaj
- 50 dkg gnocchi
- só
- 10 dkg kék sajt
- 2 marék medvehagyma
Elkészítés
Az apróra vágott fokhagymát és hagymát az olajban 3-4 percig pároljuk.
A gnocchit sós vízben megfőzzük, alaposan lecsepegtetjük, majd hozzáadjuk a hagymához, és világosbarnára pirítjuk (kb. 5 perc).
Rámorzsoljuk a kék sajtot, hagyjuk ráolvadni, majd megszórjuk a felaprított medvehagymával, és további 2-3 percig pároljuk.
Medvehagymás gnocchi recepthez kapcsolódó receptek
Medvehagymás gnocchi
Egy gnocchi illata - hagymás-kék sajtos gombóckák