Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkecomb recept

Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkecomb
4.5 7

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
carna

Nehézség:

Elkészítési idő:

80 perc

Megnézték:
17388

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A medvehagyma és a csirkecomb szerelmeseinek ajánljuk ezt a receptet.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 2 db csontozott csirke felső comb fejenként
  • 1 doboz natúr krémsajt, vagy vajkrém
  • 1 nagy csokor medvehagyma
  • bacon (ahány darab felső comb, annyi szelet )
  • só, bors

Elkészítés

1 doboz natúr vajkrémbe belekaszaboltam egy nagy csomag medvehagymát. Ízesítettem sóval és frissen őrölt borssal. A csontozott csirke felsőcombokat szétnyitottam, és a vajkrémmel megtöltöttem, majd feltekertem, és egy szelet baconnel körbebugyoláltam. Tepsibe raktam, fóliával fedve fél órát, majd anélkül további 20 percig sütöttem.


Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkecomb recepthez kapcsolódó receptek

Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkecomb

Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkecomb

A medvehagyma és a csirkecomb szerelmeseinek ajánljuk ezt a receptet.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Medvehagymás sajtkrémmel töltött csirkecomb recepthez

thumb
Perák Mónika - 2012. november 09.
Húúú, ez tupperware ultarplus-ban készült. :)