Medvehagymás töltött tojás recept
Beküldő: Némethné Zsuzsa Nehézség: Elkészítési idő: 30 perc
Megnézték: |
Egyéni receptemmel készültem.
- 4 db tojás
- 1 kisebb csokor medvehagyma
- só, bors, mustár
- 1 db újhagyma
- 10 dkg majonéz
- 3 db koktélparadicsom
- vegyes olasz saláta
- rukkola, friss saláta, galambbegy stb.
Elkészítés
A tojásokat 10 perc alatt megfőzzük. Leöblítjük, és a héjától megszabadítjuk. A tojást kettévágjuk, a sárgáját külön tálba rakjuk. A medvehagymát mosás után leszárítjuk, aprítóba tesszük, majd az újhagymát szintén. Aprítjuk őket, majd a sárgájához adjuk és villával összetörjük. Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük, majd a majonézzel jól összekeverjük. A tojáskrémet visszatöltjük a fehérjébe, és mosott, leszárított vegyes salátára rendezzük egy tálon. Koktélparadicsommal díszítjük, és lehűtve tálaljuk bagettel.
Medvehagymás töltött tojás recepthez kapcsolódó receptek
Medvehagymás töltött tojás
Egyéni receptemmel készültem.