Medvehagymás töltött tojás recept

Medvehagymás töltött tojás
4.5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1324

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egyéni receptemmel készültem.

5 személyre

  • 4 db tojás
  • 1 kisebb csokor medvehagyma
  • só, bors, mustár
  • 1 db újhagyma
  • 10 dkg majonéz
  • 3 db koktélparadicsom
  • vegyes olasz saláta
  • rukkola, friss saláta, galambbegy stb.

Elkészítés

A tojásokat 10 perc alatt megfőzzük. Leöblítjük, és a héjától megszabadítjuk. A tojást kettévágjuk, a sárgáját külön tálba rakjuk. A medvehagymát mosás után leszárítjuk, aprítóba tesszük, majd az újhagymát szintén. Aprítjuk őket, majd a sárgájához adjuk és villával összetörjük. Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük, majd a majonézzel jól összekeverjük. A tojáskrémet visszatöltjük a fehérjébe, és mosott, leszárított vegyes salátára rendezzük egy tálon. Koktélparadicsommal díszítjük, és lehűtve tálaljuk bagettel.


Medvehagymás töltött tojás recepthez kapcsolódó receptek

Medvehagymás töltött tojás

Medvehagymás töltött tojás

Egyéni receptemmel készültem.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés