Mézes-mázas csirkeszárnyak recept

Mézes-mázas csirkeszárnyak
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
rena4

Nehézség:

Elkészítési idő:

45 perc

Megnézték:
5326

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Grill szezonban érdemes elkészíteni ezeket a mézes csirkeszárnyakat, mert amíg átsülnek a vastagabb hússzeletek, addig is ropogtathatunk.

6 személyre

  • 1 dl olaj
  • 1 dl ketchup
  • 2 ek mustár
  • 1 tk csilipor
  • 1 dl méz
  • 1 kg csirkeszárny

Elkészítés

Az utolsó hozzávaló kivételével mindent egy nagyobb tálba téve összekeverünk, majd a mázba forgatjuk a csirkeszárnyakat is. 2 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

A sütő grillfokozatán 25 percig sütjük az egyik oldalt, majd átforgatjuk az összes szárnyat és a másik oldalát is megpirítjuk.


Mézes-mázas csirkeszárnyak recepthez kapcsolódó receptek

Mézes-mázas csirkeszárnyak

Mézes-mázas csirkeszárnyak

Grill szezonban érdemes elkészíteni ezeket a mézes csirkeszárnyakat, mert amíg átsülnek a vastagabb hússzeletek, addig is ropogtathatunk.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés