Mézes puszedlis-gránátalmás pohárkrém recept

Mézes puszedlis-gránátalmás pohárkrém

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Gizi

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
419

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A karácsonyi ünnepekről megmarad mézes puszedli felhasználása.

4 személyre

  • 4 db mézes puszedli
  • 25 dkg mascarpone
  • 2 dl Hulala (v. habtejszín)
  • porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • gránátalma

Elkészítés

A mascarponét krémesre keverni az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és a vaníliás cukorral.

A Hulalát (v. habtejszínt) kemény habbá verni, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverni.

Poharakba kanalazni a habos krémet, majd a tetejére morzsolni a mézes puszedlit. Ezután megszórni a gránátalma magokkal, majd egy réteg krémmel befedni. A krém tetejére szintén puszedlit morzsolni, majd a maradék gránátalma magokkal díszíteni.

Rögtön fogyasztható. Amennyiben előbb elkészítjük, akkor a hűtőbe pár órán át tárolhatjuk.


Mézes puszedlis-gránátalmás pohárkrém recepthez kapcsolódó receptek

Mézes puszedlis-gránátalmás pohárkrém

Mézes puszedlis-gránátalmás pohárkrém

A karácsonyi ünnepekről megmarad mézes puszedli felhasználása.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés