Mustáros-tárkonyos csirkemell recept

Mustáros-tárkonyos csirkemell
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
14282

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


4 személyre

  • 4 db csirkemellfilé
  • só, bors
  • 1.5 evőkanál vaj
  • 0.5 db vöröshagyma
  • 0.8 dl vermut
  • 2 evőkanál magos dijoni mustár
  • 1.2 dl tejszín
  • 2.5 evőkanál frissen aprított tárkony

Elkészítés

A húst sózzuk, borsozzuk, a felforrósított vajban oldalanként 5 perc alatt átsütjük, majd alufóliával letakarva félretesszük.

Az apróra vágott hagymát ugyanabban az edényben 1 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a mustárt, és felforraljuk.

Hozzáadjuk a tejszínt és a tárkony felét, kissé beforraljuk, majd beletesszük a húst, és 1 perc alatt összemelegítjük. A maradék tárkonnyal megszórva tálaljuk.


Mustáros-tárkonyos csirkemell recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés