Narancsos-zsályás marinád (csirkehúshoz) recept

Narancsos-zsályás marinád (csirkehúshoz)

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

10 perc

Megnézték:
1160

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egymásnak teremtve: a csirke és a marinád!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 evőkanál reszelt narancshéj
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 0.7 dl narancslé
  • 0.75 evőkanál frissen aprított rozmaring
  • 0.75 evőkanál frissen aprított zsálya
  • 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 1 csipet só
  • 0.5 kiskanál őrölt bors

Elkészítés

A marinád hozzávalóit összekeverjük A húst egy zárható tasakba vagy egy nem túl mély edénybe helyezzük, ráöntjük a marinádot, átforgatjuk benne, majd legalább 6 órára hűtőbe tesszük.


Narancsos-zsályás marinád (csirkehúshoz)

Narancsos-zsályás marinád (csirkehúshoz)

Egymásnak teremtve: a csirke és a marinád!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés