Narancsos-zsályás marinád (csirkehúshoz) recept
Beküldő: TV Paprika Magazin Nehézség: Elkészítési idő: 10 perc
Megnézték: |
Egymásnak teremtve: a csirke és a marinád!
A recept hozzávalói ( személyre)
- 1 evőkanál reszelt narancshéj
- 2 evőkanál olívaolaj
- 0.7 dl narancslé
- 0.75 evőkanál frissen aprított rozmaring
- 0.75 evőkanál frissen aprított zsálya
- 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
- 1 csipet só
- 0.5 kiskanál őrölt bors
Elkészítés
A marinád hozzávalóit összekeverjük A húst egy zárható tasakba vagy egy nem túl mély edénybe helyezzük, ráöntjük a marinádot, átforgatjuk benne, majd legalább 6 órára hűtőbe tesszük.
Narancsos-zsályás marinád (csirkehúshoz)
Egymásnak teremtve: a csirke és a marinád!