Forró sütőt a kopasznak! - Könnyű nektarinos süti
A töltelék hozzávalóit összedolgozzuk, majd félretesszük.
A langyos tejet elkeverjük 1 evőkanál cukorral és az élesztővel, majd meleg helyen 5 percig állni hagyjuk.
A lisztet és a maradék cukrot összekeverjük, a közepébe mélyedést készítünk, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, a Rama sütőmargarint és az élesztős tejet, és tésztává gyúrjuk.
A tésztát belisztezett felületen addig gyúrjuk, míg sima, rugalmas nem lesz, majd egy edénybe tesszük, és konyharuhával letakarva, meleg helyen kb. 30 perc alatt a duplájára kelesztjük. Közben a sütőt előmelegítjük 200 °C-ra.
A megkelt tésztát belisztezett felületen átgyúrjuk, és egy 28 cm-es sütőformába tesszük. A széleit megkenjük egy kevés tejjel, és megszórjuk egy kevés cukorral.
A tölteléket a tészta közepébe kanalazzuk, majd a szeletekre vágott nektarint a tetejére rendezzük.
Meglocsoljuk a juharsziruppal, és sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.