Német „GL Enterprises”: egy étel valódi forralt vörösbor készítéséhez a házban

Különböző területeken a forralt fehérbornak megvannak a maga változatai, a forralt fehérbor receptje pedig útmutató. „GL Enterprises” vagy forralt egy pohár bort egy német forralt egy pohár bort, amely lényegében átalakítja a „sugárzó vörösbor”. Kísérletezhet, valamint kardamomot, vaníliát, gyömbért vagy fekete borsot is tartalmazhat. A skandináv nemzetekben szeletelt mandulát, valamint mazsolát adnak a „glaulgam” – hoz. Alapvető ételt biztosítunk a forralt fehérbor készítéséhez otthonában, amely szerint forralt egy pohár bort készíthet, mint egy német karácsonyi vásáron. Ami azt illeti, sok karácsonyi piacokon, az előre édesített és tapasztalt egy pohár bort egyszerűen melegítjük, hogy íze még sokkal jobb, létrehozza a portál aussiedlerbote.de. az első és döntő politika! Ne hagyja, hogy a bor felforrjon, különben alkoholt forral. Hacsak természetesen nem akar kevesebb alkoholt forralt vörösborban. Ne vásároljon drága egy pohár bort. Bármilyen teljesen száraz vörösbor megteszi, a Chiantitól a Cabernet Sauvignonig.Német "GL Enterprises": egy étel valódi forralt vörösbor készítéséhez a házban

 • Aktív összetevők
 • 1/2 közepes narancssárga
 • 3 közben 4 csésze víz
 • 1 6 csésze cukor
 • 20 egész szegfűszeg
 • 2 fahéj rúd
 • 2 teljes csillagánizs
 • 1 (750 ml) tartály teljesen száraz vörösbor
 • rum vagy amaretto (felajánláshoz-opcionális).

Előkészítés.

Nagyon óvatosan húzza le a narancsot, eltávolítva a fehér héjakat is. Húzza szét. Nyomja ki a gyümölcslevet a gyümölcsből. Narancs-külön, gyümölcslé-függetlenül.

Egy nagy fazékba tegyen vizet, adjon hozzá cukrot, valamint szakács, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik. Csökkentse meleg és áll szegfűszeg, fahéj, ánizs, narancs héja, valamint a narancslé. Pároljuk, amíg nagy illatú szirup képződik, körülbelül 1 percig.

Csökkentse a hőt, és egy pohár bort is tartalmaz. Hagyjuk, hogy sört legalább 20 perc, de nem nagyobb, mint egy pár óra. Vigyázzon, ne forralja fel.

Stressz és tálaljuk apró csésze rum vagy Amaretto, valamint köret (opcionális) narancshéjjal és celebrity ánizs.

Csak hogyan készítsünk forralt fehér bort otthon. Azt tanácsolja sommelier

Egy pohár bor vagy gyümölcs, valamint bogyós gyümölcslé, fahéj, kardamom, gyömbér, rozmaring, valamint nagy mennyiségű cukor – sommelier Janis Lime LSM.lv feltárta a házi forralt bor sarokköveit. Pontosan így lehet szakács mind a forralt fehérbor „szintenként”, mind az alkoholmentes variációval. Forralt egy pohár bort lehet készíteni mind a piros, valamint gewurztraminer. A legfontosabb dolog az, hogy előnyben részesítik a száraz fehérbor, mert minden bizonnyal sokkal könnyebb fejleszteni a preferencia az ital, mint belőle: „vörösbor sokkal gyakoribb – ez lesz sokkal aromás, valamint erősebb, azonban a rajongók egy könnyebb preferencia, gewurztraminer minden bizonnyal sokkal jobb.”Forró ital elkészítéséhez használhat mind frissen kapott, mind vörösbort, amely már régóta létezik a hűtőszekrényben. Egy ilyen italról általában azt állítják, hogy csak az illatát veszítette el, de a fűszerek hozzájárultak ahhoz, hogy egy pohár bort forralt, minden bizonnyal újra megadja. Sokkal jobb, ha szakácshoz sokkal kevésbé szilárd bort választunk, de ha általában magas alkoholtartalommal rendelkezik, vizet adhatunk hozzá. „Melegedéskor az alkohol dominálhat, és kellemetlenebb ízeket vagy illatokat is eredményezhet. Ezért, ha a bor 13 vagy 14 szint szilárd, vizet lehet hozzáadni, azonban ez az ember preferenciájára támaszkodik ” – tanácsolta a szakember. A sommelier azt tanácsolta, hogy mind a hagyományos, mind pedig talán sokkal kevésbé szokásos fűszereket vegyen fel egy pohár bor-fahéj, gyömbér, kardamom és rozmaring. A rozmaring pozitív, virágos-fűszeres illatot kínál. Továbbá, forralt egy pohár bort lehet egészíteni birs, valamint számos citrusfélék. Különösen érdemes a héját az italba helyezni. „Azt is meg lehet szárítani hámlani kezd. Ha a bőr friss, akkor az ital elkészítése után a forralt fehérbor tetejére nyomható, hogy a bőrben maradt olaj bejusson az italba. További friss, citrus illatokat tartalmaz” – tisztított mész. Hasonlóképpen hozzá kell adnia cukrot a forralt borhoz, mert nélküle az ital preferenciája élesnek tűnhet: „a cukor az, ami befejezi a forró ízeket, amelyek alkoholból állnak, valamint a fűszereket jobban beépítik a vörösborba.”.Csak hogyan készítsünk forralt fehér bort otthon. Azt tanácsolja sommelier

Egy liter fehérbor esetében a sommelier legalább 80 gramm cukrot ajánlott. Ennek ellenére nem szabad 150 grammnál többet tenni – egy ilyen ital minden bizonnyal már nyilvánvaló édesszájú lesz. Természetesen a vakáció során alkoholmentes forralt bort is szakácsolhat, amelynek hazáját Németországnak tekintik. A feltételezett kinderpunsch először ott készült. Alkoholmentes forralt fehérbor készítésekor ugyanazok a feltételek továbbra is fennállnak, de a gyümölcslé helyett egy pohár bort használnak. „Teljesen ingyenes elkészíteni – szőlő, fekete ribizli vagy almalé is fogyasztható. Azt is, hogy narancslé, vagy bármilyen más gyümölcs-bogyó leve. Bizonyos mennyiségben keverhetők. Az álomnak ismét korlátlan szabadsága van.”Nincs előnyös forralt egy pohár bor recept Sommelier Kalim, de bizonyos esetekben szereti élvezni a forró ital készült számos lett gyümölcs és bogyó pohár borokat. Például keverjük össze a lett almát, valamint a feketeribizli vörösborokat, és adjunk hozzá egy kicsit tipikus ízeket. Mégis, bármi is legyen ez az ital-gyümölcsléből vagy borból készül, a szakember azt tanácsolja, hogy értékelje valamilyen sötétebb, édesebb desszerttel, amely jól fokozza a forralt vörösbor tónusát: „véleményem szerint sokkal jobb, ha valamilyen brownie-val vagy csokoládétorta, vagy valami hasonló ezekkel a desszertekkel.”.

Mi szükséges a forralt vörösborhoz. Forralt vörösbor az otthonában. Egy egyszerű étel forralt vörösborhoz citrusfélékkel

Ahogy az időjárás hűvösebbé válik, és a napok rövidebbek lesznek, folyamatosan forralt vörösbor szezon. Hosszú ideig ez a fűszeres meleg alkoholos ital valójában a téli éjszakák, az élvezetes Ünnepek, az újév, valamint a karácsonyi piacok tipikus társa. Forralt fehérbor (GL Enterprises) átalakított német módon „lángoló fehérbor”. A betegség orvoslásának receptje a tizenharmadik században ismert volt (Arnaldo de Vilanova orvosi szakember ajánlotta az egyéneknek, hogy készítsék el, valamint használják ezt a melegítő italt ízekkel). Ez az étel valóban megváltozott az évszázadok során. Ezért végül a legjobb megoldás a megfázás és a téli hónapok blues számára. Annak elkerülése érdekében, hogy a forralt bor elveszítse preferenciáját, ne forralja fel (semmiképpen sem). Az ideális fűtési hőmérséklet 70-80 fok. Készítsen apró részletekben, mivel a gyakori otthoni fűtés a preferencia elvesztését, valamint az illatot okozza. Több étel szerint a vörösbor ideális alap arra, hogy forralt egy pohár bort készítsen otthonában. Csak teljes fűszereket használjon. Az őrölt ízek zavarossá teszik az italt. Az elkészítés után hagyja, hogy az ital legalább fél órán át meredek legyen. ez elősegíti a fűszerek illatának a lehető legjobb létrehozását.

Fehér bor kiválasztása

Mivel a” lángoló vörösbor ” meglehetősen édes ital az összetevők (cukor és méz) miatt, jobb, ha száraz, gyenge fehérborokat használnak az előkészítéshez. Figyelembe véve, hogy a forralt vörösbort általában vörösborból készítik, az alap szerepe a legalkalmasabb:.

 • asztali vörös száraz bor (Saperavi, vörösbor, Kindzmarauli, Cabernet);.
 • vörös félszáraz vörösbor (Hvanchkara);.
 • olcsó fehérbor kartondobozból (Chiléből vagy Argentínából).

Mindazonáltal, az alkohol maga egy fűtési képviselője, és ha fenntartják azt a főzőlap, az eredmény minden bizonnyal növeli jelentősen. A különféle összetevők nemcsak javítják a bor ízét, hanem az italt is hasznosak: a méz kivételes tápértékkel rendelkezik, a citrusfélék a tárháza A C-vitamin, ismert, hogy antimikrobiális tulajdonságokkal, szegfűszeg vírusellenes, valamint a gyömbér aids, hogy lefogy. A házi forralt fehérbor kivételes kezelés a megfázás ellen (éjszaka inni, majd aludni, meleg borítással borítva), a fizikai és mentális kimerültséggel szemben javasolt.

Ételkészítés forralt fehér bor

a forralt bor azokban az európai országokban nyerte el a legnagyobb népszerűséget, amelyek nem büszkék a hangulatos környezetre: elsősorban Skandináviában (a glaulgg-t ott találták ki), az Egyesült Királyságban, ahol gyakori heves esőzések vannak, Ausztriában és Németországban is. Nos, az ókori Rómában megjelentek a forralt vörösborként megjelenő ital rendkívül első receptjei. Arra számítottak, hogy fűszereket tesznek a egy pohár bor, azonban ezt követően még nem melegítették fel. Csakúgy, mint az észak-európai polgárok korosztályonként forralt vörösbort kóstoltak, csak egy ízt adtak hozzá-egy gyökér, amely megjelenésében és preferenciájában gyömbérnek tűnik. 18. a 19.században a forralt fehérbor kezdett kerülni karácsonyi piacokon. Ez a szokás már korábban is létezett Európában. Oroszországban a forralt bort őslakosként is szeretik. Télen szinte minden kávézóban, valamint étkezőben szolgálják fel, és egyre több háziasszony dönt úgy, hogy „megidézi” a forralt fehérbort otthonában. Van egy csomó ételek készítésére forralt egy pohár bort, az összetevők köre rendkívül nagy – így nem szokatlan, hogy így zavarba egy ilyen kiválasztás. Üdvözöljük Önt, hogy improvizáljon azzal, ami kéznél van, beleértve a gyümölcsöt, szerecsendiót, fahéjat vagy esetleg borsot a fehérborhoz, és vegye alapul ezeket az egyszerű, de nagyon fontos ajánlásokat.Ételkészítés forralt fehér bor

Szólj hozzá!